background

Contact

Heeft u een vraag of wilt u donateur worden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Plantage Lepellaan 6
1018 DL Amsterdam

info@willemwitsen.nl

Bankrekening NL53INGB0006935051
KvK 34186262 Amsterdam
RSIN/fiscaalnummer 8134.96.354

Donateurs van de Stichting Willem Witsen

De Stichting Willem Witsen kent het donateurschap voor privépersonen.

Donateurs ondersteunen het werk van de Stichting, in het bijzonder door de bekostiging van de jaarlijkse Willem Witsen-lezing mogelijk te maken. Daarmee helpen zij een traditie in stand te houden, waarin vooraanstaande experts op het gebied van het culturele leven in de tijd van Witsen een publiekslezing geven. De volledige tekst van de lezing wordt op de website van de Stichting geplaatst.

Als donateur krijgt u een persoonlijke uitnodiging voor de lezing en heeft u gratis toegang. Wanneer u verhinderd bent, kunt u iemand anders op uw uitnodiging de lezing laten bijwonen.

Daarnaast worden donateurs op de hoogte gehouden van het nieuws dat op de website van de Stichting verschijnt.

Van donateurs vragen wij een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 55,-. Hogere bedragen zijn meer dan welkom. Omdat de Stichting de culturele ANBI-status geniet, is dit bedrag desgewenst fiscaal aftrekbaar.

Hoe wordt u donateur?

Stuur een mail of brief naar het secretariaat van de Stichting, met vermelding van uw naam, adres en eventueel uw e-mailadres en uw wens donateur te worden. Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt om zaken betreffende uw donateurschap te regelen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Naast het privédonateurschap kent de stichting ook sponsors. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Henk Elffers, penningmeester, via info@willemwitsen.nl.